Program Hranire

Viteza – Fond cu Premium Reise si Super Start.

Program Viteza -cu Premium Super Start

Program demifond

Program Fond

Matador Premium Reise 20kg – 99 lei 

Sortiment pentru viteza- hrana de baza pentru concurs

Acest amestec profesional este baza hranirii bogate si usor digerabile al programului de zbor, ce da conditia optima porumbeilor. Cu acest sortiment echilibrat porumbeii sunt eliberati  de substantele nefavorabile pentru organism.

Premium Reise site_8326
  • După un zbor dificil: hrăniți mai mult Super Start ușor digerabil și proteina animala ca de exemplu APF 90 de la Dr. Brockamp.

Porumbeii tăi au avut un zbor foarte dificil de 400 km. Porumbeii sunt la sfârșitul puterilor lor. Adăugați imediat in apa Probac 1000  si dati la masa de seara și Super Start + Proteine ​​ APF 90 de la Dr. Brockamp.

Duminica hraniti porumbeii cu Premium Reise. De marți seara puteți vedea cum se recuperează porumbeii, apoi ii hrăniți din nou conform schemei pentru următorul zbor.

  • După un zbor ușor: Hraniti porumneii mai mult cu Premium Super Start. Porumbeii au nevoie de mai putine substante pentru reconstructie.
  • Dacă zborul la un moment dat zborul devine mai greu: Daca vantul este acum din fata hraniti mai multă grăsime cu Turbo Extrem și în plus adăugați alune sau semințe de cânepă cu o zi înainte de imbarcare.

Porumbeii tineri –  dupa intarcare: (Primii porumbei fac cerc în jurul casei si incearca să zburați în grup.)

Până la zboruri dati : ½ Premium Start + ½ Premium Reise. mai mult vezi planul de călătorie.

  • Tratamentul împotriva Tricomonozei și curatarea cailor respiratorii : căile respiratorii trebuie să fie absolut libere, altfel nu poți obține porumbeii în condiții de zbor optime.Tratament cu antibiotitc ar trebui dat numai atunci cand situatia o cere si nu inainte. Pentru prevenirea infectarii cailor respiratorii noi recomandam Aerosol de la Dr. Brockamp.

Intretinerea femelelor vaduve: Hraniti la inceput de saptamana ½ Premium Super Start + ½ Matador Gerste, in ultimele  2 zile ½ Premium Reise + ½ Turbo Fett Extrem, circa 30 gr.  Pentru fiecare porumbel. Femelele trebuie sa astepte masculii dupa concurs la boxe . Faceti tratament si femelelor vaduve impotriva tricomonozei deoarece este mult probabil sa infecteze masculii veniti de la zbor la contactul cu acestea.

Cu o saptamana inainte de primul concurs se recomanda folosirea Premium Detox pentru optimizarea ficatului.