Matador Premium

Matador Germania – din 1939 –

matador

Premium Start 20 Kg- 85 Lei
In functie de greutatea zborului acest amestec este folosit in prima jumatate a saptamanii. In acest mod porumbeii sunt curatati si pregatiti ideal pentru fazele urmatoare. La zborurile usoare se recomada Premium Start in prima jumatate a saptamanii. Ideal pentru zborurile cu puii, simplu sau in combinatie de 50% cu Premium Reise.

matador-premium-start


Matador Premium Super Start 20 kg-  110 lei

Recuperare rapida ,concurs in zilele caniculare, zboruri cu vant din fata. FARA MAZARE!

Matador Super Start este un amestec cu continut ridicat in fier usor asimilabil pentru porumbei. Continutul echilibrat de carbohidrati si aminoacizi asigura o hranire optima cu nutrienti esentiali in organism. De asemenea amestecul este benefic pentru o recuperare rapida dupa concursuri. Pentru pui acest ameste este foarte benefic dupa intarcare, pentru a acumula energia necesara ocuparii boxelor si pentru dezvoltarea musculaturii si oaselor inainte de a iesi din voliera.

Din motivele enumerate mai sus Premium Super Start este foarte bine folosit pentru zborurile grele cu vant din fata dar si pentru zborurile pe canicula. (FARA MAZARE).

SUPER START site_2093
Super Start 20 kg

Matador Premium Reise 20kg – 99 lei 

Sortiment pentru viteza- hrana de baza pentru concurs

Acest amestec profesional este baza hranirii bogate si usor digerabile al programului de zbor, ce da conditia optima porumbeilor. Cu acest sortiment echilibrat porumbeii sunt eliberati  de substantele nefavorabile pentru organism.

Premium Reise site_8326
Premium Reise 20 Kg

Compozitie

Porumb frantuzesc cu bob rosu, Porumb, Porumb Marano, Boabe de soia, Mazare galbena, Mazare verde, Mazare de artar, Fasole mug, Mazariche, Linte, Dari African, Grau, Sofranel, Orez nedecortificat, Sorg frantuzesc, Canepa, Mei, Seminte de In, Rapita, Seminte de floarea soarelui cu dungi, Seminte de floarea soarelui negre, Alte seminte

Proteina bruta 14,5 %, Proteina valorificabila 7,6%, Grasimi brute 9,2 %,Carbohidrati 55, 5 %, Fibra bruta 5,9%, Kcal 3366, Raport omega 4:1


Premium Athletic 20 Kg 20 Kg 99 lei _NOU !

Hrana de baza pentru concursurile de viteza si demifond.

Acest amestec nou Premium Athletic, conține semințe foarte apreciate de perila și semințe de ciulin. Semințele de perila sunt un antiinflamator natural, în special pentru intestine, și un anti-oxidant natural, intensificator de rezistență naturală și bogat în acizi grași omega 3.

Semințele de ciulin sunt cunoscute pentru proprietățile sale de protecție a ficatului, au grijă de un metabolism optim al grăsimilor și conțin acizii grași omega 6 foarte apreciați.

În primele două zile după concurs, le oferiți porumbeilor dvs. Premium Start, pentru a curăța intestinele de materialele folosite în timpul cursei. În a treia zi 50%-50% Premium Start / Premium Athletic și în următoarele două zile Premium Athletic pentru a construi corpul pentru cursele viitoare. În ultimele două zile le hrănești cu Premium Turbo  pentru a umple rezervoarele cu energie pură.

premium athletic 2 2017_3485

Premium Marathon 20Kg–  99 lei

22 de seminte perfect alese  pentru fond si marathon.
Premium Marathon este un amestec pentru performante deosebite. Este ideal pentru distante lungi in timpul zilei dar si pentru zborurile de peste noapte. Matador Marathon contine un amestec mai bogat in grasimi si proteine. Prin aceasta porumbeii care sunt nevoiti sa reziste inchisi pe distante lungi datorita transportului, nu vor fi afectati de senzatia de foame.

PREMIUM MARATHON site_2652

Compozitie
Proteina bruta 15,8%; Proteine Valorificabile 7,9%; Grasime bruta 9,3%, Carbohidrati 53,6%; Fibra bruta 6,7%; kcal 3358; Raport omega 4:1

Matador Turbo Fettmischung 20 Kg 115 lei

Utimile zile inainte de imbarcare

Este un amestes bogat in grasimi si carbohidrati, folosit la ultima masa inainte de imbarcarea porumbeilor. Amestecul nostru Turbo Fettmischung este dezvoltat pentru a acumula carbohidratii si grasimile necesare inainte de zbor.

Compozitie
Porumb frantuzesc cu bob rosu, Grau, Ovaz, Orzoaica, Sorg frantuzesc, Dari African, fulgi de ovaz, Ovaz decorticat, Orez nedecorticat, Sofranel, Seminte de In, Seminte de canepa, Hrisca, Fasole mug, Boabe de soia prajite, Linte, Alte seminte.
Proteina bruta: 12,2% ; Proteine valorificabile 7,2%; Grasimi brute 6,4%, Carbohidrati 59,7 %; Fibra bruta 6,3%; Kcal 3228; Raport omega 5:1

TURBO ENERGY site_9557
Turbo Fettmischung 20 Kg

Matador Turbo Extrem 20 Kg- 120 lei

Este un amestec cu un continut ridicat in carbohidrati si grasimi necesar sa se dea in ultima parte a saptamanii inainte de concurs. Amestecul este conceput ca porumbeii sa ramana in forma maxima timp indelungat in timpul zborului . Amestecul este imbunatatit si optimizat avand un continut marit de uleiuri Omega, uleiuri ce intaresc si sistemul imunitar si face penajul matasos.

Turbo Extreme

Matador Boarding Mix sac 20 kg – 150 lei

Acest amestec a fost special conceput pentru ultimele mese inainte de imbarcare. Boarding Mix contine seminte speciale de orez ce absorb multa apa. Continutul impidica foarte bine senzatia de sete in timpul zborului. De asemnea porumbeii mananca acest ameste cu mare placere si se poate folosi si ca recompensa in timpul antrenamentelor.

Premium Boarding Mix
Premium Boarding Mix

Scopul retetei este ca porumbeii sa primesca inca o protie de energie inainte de concurs. Boarding Mix este special conceput ca vitaminele si mineralele necesare la zbor sa fie usor de asimilat pentru porumbei. Multumita acestei retete porumbeii pot zbura la capacitate maxima mai mult timp. Amestecul contine seminte cu concentratie ridicata de grasimi fiind totodata usor de digerat pentru porumbei. De asemenea, amestecul Boarding Mix contine un soi special de porumb care preia mai multa apa decat boabele de porumb obisnuite. Dupa ce am testat am ajuns la concluzia ca porumbeii ce au mancat Boarding Mix au baut mai putina apa decat ceilalti porumbei si totodata am avut mai multe clasari la concursuri.

Proteina 14,2% , Fier: 8,0%, Grasimi: 15,3% Carbohidrati: 49,2%, 3690, Continut Omega-3: 1
Premium HE 12,5 Kg-  85 lei

Ultima masa inainte de imbarcarea pentru fond/ maraton
Premium HE contine mai mult de 20% grasimi si peste 4000 kcal / kg de hrana. Prin aceasta Premium HE furnizeaza combustibilul pentru zborurile grele si pentru cele de peste noapte. Premium HE se pune la dispozitie in ultima zi inaine de imbarcare. Premium HE este disponibil numai in saci de 12,5 kg.

matador-Premium-HE-site_3981

Compozitie:
Porumb, Porumb frantuzesc cu bob rosu, Seminte de canepa, Arahide , Sofranel, Seminte de floarea soarelui pestrite, Seminte de In, Rapita, Boabe de soia prajite,Dari African,Mei, Grau, Orz, Fasole mug, Alte seminte.Proteina bruta: 16,5 %; Proteina valorificabila 9,8%; Grasimi brute20,3 %; Carbohidrati 40,9%; Fibra bruta 9,3 %; Kcal 4028; Raport omega 6:1

Premium Jungtauben Reise 

Hrana pentru pui 20 Kg-90 lei – Pentru zborurile cu puii noi recomadam o combinatie de 50 % Premium Start 50% Premium Reise sau amestecul Jungtauben Reise de luni pana vineri. In ultima zi se hraneste cu Boarding Mix sau cu Premium Turbo.

IMG_1499753066906
Matador hrana pentru zborul cu puii 20 kg 90lei

De ce Matador?

-Pentru ca hrana Matador este  100% produsa  in Germania, orasul Recklinghausen.

-Pentru ca hrana Matador este proaspat ambalata in saci, ea nu se vinde din depozite.

-Este de calitate superioara iar amestecurile sunt testate in laborator.

-Este hrana cu cel mai bun raport calitate pret. Import direct.

De asemenea recomandam:

Patra de ciugulit grit rosu sau scoica. 400 gr.

duifke_taubenste_53aed1c63f349