Matador Premium din 1939

Noul depozit este acum la adresa, Sos.Chitilei nr 228c, Sector 1, Bucuresti,Tel: 0732 455 380

Descarca programele de zbor de aici.


partenerul tau de incredere in lumea sportului cu porumbeii voiajori

Premium Jungtauben HOT 20 kg

Jungtauben HOT este un amestec nou dezvoltat care poate fi administrat porumbeilor tineri de la înțărcare până la sfârșitul zborurilor.

Cu acest nou amestec reacționăm la temperaturile semnificativ crescute, în special în timpul concursurilor cu porumbei tineri.         Amestecul conține mai puțin porumb decât de obicei pentru a nu accelera acumularea de căldură din corp. De asemenea, conține semințe cum ar fi orezul lustruit, care mențin umiditatea în corp mai mult timp. Conține proteine ​​ușor digerabile care asigură menținerea in forma a mușchilor fără a pune presiuni suplimentare asupra tractului digestiv. Proporția ridicată de fibre brute asigură curățarea tractului gastro-intestinal, astfel încât nutrienții să poată fi absorbiți mai bine.

Componente analitice:

Proteine ​​crude 12,8%

Proteine ​​absorbabile 6,9%

Grăsimi brute 7,4%

Carbohidrați 59,0%

Fibre brute 5,9%3295. K.kal

Raportul Omega 3,7: 1

Matador Premium Start 20 Kg

In functie de greutatea zborului acest amestec este folosit in prima jumatate a saptamanii. In acest mod porumbeii sunt curatati si pregatiti ideal pentru fazele urmatoare. La zborurile usoare se recomada Premium Start in prima jumatate a saptamanii. Ideal pentru zborurile cu puii, pentru zborul cu maturii la viteza si demifond se da simplu sau in combinatie de 50% cu Premium Athletic iar in ultima parte a saptamanii se da Turbo Fettmischung sau Turbo Extrem.

Matador Premium Super Start 20 kg

Amestecul conține o proporție mare de proteine ​​utilizabile și prin urmare este ușor de digerat. Proporția ridicată de carbohidrați și fibre brute asigură un aport echilibrat de fibre dietetice. Avantajele menționate mai sus, asigură că porumbelul se poate recupera rapid după zbor. La fel, după ce puii sunt înțărcați, cu Matador Super Start, stomacul și intestinele sunt curățate astfel încât puii să deszvolte mușchi puternici iar in cellule sa se acumulează depozit de energie. Din aceste motive, mixul Premium Super Start este foarte potrivit pentru direcțiile dificile cu zbor dinspre Est și Sud-Est.

Componente analitice:

Proteine ​​brute 14,0%

Proteine ​​absorbabile 8,1%

Grăsimi brute 11,8%

Carbohidrați 51,4%

Fibre brute 8,6%3543. K.kal

Raportul Omega 4,9: 1

Matador Premium Detox

După năpârlire și reproducere, de multe ori se administrează un fel de remediu pentru a curăța complet porumbeii, îmbunătățind valorile sângelui și detoxificând ficatul. Acest amestec se foloseste 7 zile inainte de concursuri, antrenamente si in timpul concursurilor dupa zboruri cand porumbeii sunt suprasolicitati si cand s-au folosit multe medicamente si produse.

Premium Athletic 20 Kg

Matador Premium Athletic

Cu acest amestec folosit la jumătatea săptămânii, se construieste structura musculara după ce corpul a fost curățat cu Start și înainte ca corpul să fie umplut cu energie pură de la Turbo Extrem. Noul Premium Athletic conține semințe de perilă de înaltă calitate și semințe de ciulin de lapte. Semințele de perilla sunt un agent antiinflamator natural, în special pentru intestine, un antioxidant natural, cresc rezistența și sunt bogate în acizi grași omega-3. Semințele de ciulin de lapte sunt cunoscute pentru proprietățile lor de protecție a ficatului, optimizează metabolismul grăsimilor și conțin acizi grași omega-6 valoroși.

Componente analitice:

Proteine ​​brute 14,5%

Proteine ​​absorbabile 7,5%

Grasimi brute 9,2%

Carbohidrați 56%

Fibre brute 5,9%K.kal 3326

Raport omega 3,5: 1

Premium Marathon 20Kg

Este un amestec pentru zboruri solicitante. Este ideal pentru distanțe mari și ideal pentru zboruri peste noapte. Cei care zboara porumbeii la natural pot juca optim cu acest amestec. Premium Marathon conține o proporție crescută de grăsimi și proteine, astfel încât porumbeii nu mai sufera din carenta de. Porumbeii se recuperează mult mai repede după zboruri.

Componente analitice:

Proteine ​​brute 15,8%

Proteine ​​absorbabile 7,9%

Grăsimi brute 9,3%

Glucide 53,9%

Fibre brute 6,7%336. K.kal

Raport Omega 4: 1

Matador Turbo Extrem 20 Kg

Premium Turbo Extrem este un amestec bogat în carbohidrați și grăsimi administrat în ultimele zile înainte de zbor. Majoritatea carbohidraților sunt alcătuiti din molecule cu lanț lung care permit porumbeilor să zboare la putere maximă pentru o perioadă mai lungă de timp. TURBO EXTREM contine grasimi special selectate si o proporție ridicată de acizi grași omega-3, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la crearea unui penaj moale, perfect pentru concursuri.

Componente analitice:

Proteine ​​brute 13,2%

Proteine ​​absorbabile 7,8%

Grăsimi brute 13,3%

Carbohidrați 51,1%

Fibre brute 8,1%3685. K.kal

Raport Omega 2,8: 1

Matador Boarding Mix 20 kg

Acest amestec a fost special conceput pentru ultimele mese inainte de imbarcare. Boarding Mix contine seminte de orez ce absorb multa apa. Continutul impiedica foarte bine senzatia de sete in timpul zborului. De asemnea porumbeii mananca acest ameste cu mare placere si se poate folosi si ca recompensa in timpul antrenamentelor. Se da in combinatie cu Premium Start, sau Super Start , Athletic , Maraton. In ultima zi inainte de concurs se da Premium Boarding Mix.

          Scopul retetei este ca porumbeii sa primesca inca o portie de energie inainte de concurs. Boarding Mix este special conceput ca vitaminele si mineralele necesare la zbor sa fie usor de asimilat pentru porumbei. Multumita acestei retete porumbeii pot zbura la capacitate maxima mai mult timp. Amestecul contine seminte cu concentratie ridicata de grasimi fiind totodata usor de digerat pentru porumbei. De asemenea, amestecul Boarding Mix contine un soi special de porumb care preia mai multa apa decat boabele de porumb obisnuite. Dupa ce am testat Boarding Mix, am ajuns la concluzia ca porumbeii ce au fost hraniti cu acest amestec au baut mai putina apa dupa sosire decat ceilalti porumbei si totodata am avut mai multe clasari.

Componente analitice:

Proteina 14,2% ,

Fier: 8,0%,

Grasimi: 15,3%

Carbohidrati: 49,2%, 3690,

Continut Omega-3: 1

Premium HE 12,5 Kg

Hrana energizanta pentru fond/ maraton. 3-4 zile consecutiv inainte de imbarcare este suficient pentru un concurs reusit.
Premium HE contine mai mult de 20% grasimi si peste 4000 kcal / kg de hrana. Prin aceasta Premium HE furnizeaza combustibilul pentru zborurile grele si pentru cele de peste noapte. Premium HE se pune la dispozitie in ultima zi inaine de imbarcare. Premium HE este disponibil numai in saci de 12,5 kg.

Compozitie:
Porumb, Porumb frantuzesc cu bob rosu, Seminte de canepa, Arahide , Sofranel, Seminte de floarea soarelui pestrite, Seminte de In, Rapita, Boabe de soia prajite,Dari African,Mei, Grau, Orz, Fasole mug, Alte seminte.Proteina bruta: 16,5 %; Proteina valorificabila 9,8%; Grasimi brute20,3 %; Carbohidrati 40,9%; Fibra bruta 9,3 %; Kcal 4028; Raport omega 6:1