Matador Premium din 1939

Matador a creat un amestec unic de hrană pentru porumbei, în care au fost utilizate cele mai recente cunoștințe științifice. Cu mare grijă s-a făcut alegerea pentru semințe și porumb, pentru a asigura un rezultat optim. Hrana pentru porumbei Matador funcționează cu siguranță în conformitate cu standardele propriei sale filozofii, fără a lăsa probleme nerezolvate.

Fiecare pas a fost abordat cu mare grijă pentru detalii. Prin urmare, rezultatele se îmbunătățesc an de an.

Matador Premium Start 20 Kg

Pret 95 lei.
In functie de greutatea zborului acest amestec este folosit in prima jumatate a saptamanii. In acest mod porumbeii sunt curatati si pregatiti ideal pentru fazele urmatoare. La zborurile usoare se recomada Premium Start in prima jumatate a saptamanii. Ideal pentru zborurile cu puii, pentru zborul cu maturii la viteza si demifond se da simplu sau in combinatie de 50% cu Premium Athletic iar in ultima parte a saptamanii se da Turbo Fettmischung sau Turbo Extrem.

matador-premium-start


Matador Premium Super Start 20 kg-

Pret 120 lei

Super start premiumAmestecul conține o proporție mare de proteine ​​utilizabile și, prin urmare, este ușor de digerat. Proporția ridicată de carbohidrați și fibre brute asigură un aport echilibrat de fibre dietetice.Avantajele menționate mai sus asigură că porumbelul se poate recupera rapid după zbor. La fel, după ce puii sunt înțărcați, stomacul și intestinele sunt curățate, astfel încât băieții să aibă mușchi bunise poate acumula și se acumulează un depozit de energie în celule. Din aceste motive, mixul Premium Super Start este foarte potrivit pentru direcțiile dificile de est și sud-est.
Componente analitice:

Proteine ​​brute 14,0%

Proteine ​​absorbabile 8,1%

Grăsimi brute 11,8%Carbohidrați 51,4%

Fibre brute 8,6%3543. K.kal

Raportul Omega 4,9: 1

SUPER START site_2093
Super Start 20 kgPremium Athletic 20 Kg

Pret 105 lei

Acest amestec reprezinta mixul modern pentru programul german de zbor.

Cu acest amestec folosit la jumătatea săptămânii, se construieste structura musculara după ce corpul a fost curățat cu Start și înainte ca corpul să fie umplut cu energie pură de la Turbo Extrem. Noul Premium Athletic conține semințe de perilă de înaltă calitate și semințe de ciulin de lapte. Semințele de perilla sunt un agent antiinflamator natural, în special pentru intestine, un antioxidant natural, cresc rezistența și sunt bogate în acizi grași omega-3. Semințele de ciulin de lapte sunt cunoscute pentru proprietățile lor de protecție a ficatului, optimizează metabolismul grăsimilor și conțin acizi grași omega-6 valoroși.

În primele două zile după concurs, le oferiți porumbeilor dvs. Premium Start, pentru a curăța intestinele de materialele folosite în timpul cursei. În a treia zi 50%-50% Premium Start / Premium Athletic și în următoarele două zile Premium Athletic pentru a construi corpul pentru cursele viitoare. În ultimele două zile ii hrăniti cu Premium Turbo  Extrem pentru a umple rezervoarele cu energie pură.

Componente analitice:
Proteine ​​brute 14,5%Proteine ​​absorbabile 7,5%Rofettt 9,2%Carbohidrați 56%Fibre brute 5,9%K.kal 3326Raport omega 3,5: 1

premium athletic 2 2017_3485


Premium Marathon 20Kg

Pret 105 lei

Marathon Premium este un amestec pentru realizări solicitante. Este ideal pentru distanțe mari și ideal pentru zboruri peste noapte. Cei care zboara porumbeii la natural pot juca optim cu acest amestec. Premium Marathon conține o proporție crescută de grăsimi și proteine, astfel încât porumbeii tăi la distanță nu mai suferă de simptome de carență. Porumbeii se recuperează mult mai repede după zboruri.Componente analitice:


Proteine ​​brute 15,8%Proteine ​​absorbabile 7,9%Grăsimi brute 9,3%Glucide 53,9%Fibre brute 6,7%336. K.kalRaport Omega 4: 1

PREMIUM MARATHON site_2652


Matador Turbo Extrem 20 Kg

Pret 125 lei

Premum Turbo Extrem 20 KG. Este un amestec bogat în carbohidrați și grăsimi administrat în ultimele zile înainte de zbor. Majoritatea carbohidraților sunt alcătuite din molecule cu lanț lung care permit porumbelului să zboare la putere maximă pentru o perioadă mai lungă de timp. Grăsimile au fost, de asemenea, special selectate, TURBO EXTREM conține o proporție ridicată de acizi grași omega-3, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la crearea unui penaj moale.

Componente analitice:Proteine ​​brute 13,2%Proteine ​​absorbabile 7,8%Grăsimi brute 13,3%Carbohidrați 51,1%Fibre brute 8,1%3685. K.kalRaport Omega 2,8: 1

Turbo Extreme

Matador Boarding Mix sac 20 kg

Pret 160 lei

Acest amestec a fost special conceput pentru ultimele mese inainte de imbarcare. Boarding Mix contine seminte speciale de orez ce absorb multa apa. Continutul impidica foarte bine senzatia de sete in timpul zborului. De asemnea porumbeii mananca acest ameste cu mare placere si se poate folosi si ca recompensa in timpul antrenamentelor. Se da in combinatie cu Premium Start, sau Super Start , Athletic , Maraton. In ultima zi inainte de concurs se da Premium Boarding Mix.

Premium Boarding Mix
Premium Boarding Mix

Scopul retetei este ca porumbeii sa primesca inca o protie de energie inainte de concurs. Boarding Mix este special conceput ca vitaminele si mineralele necesare la zbor sa fie usor de asimilat pentru porumbei. Multumita acestei retete porumbeii pot zbura la capacitate maxima mai mult timp. Amestecul contine seminte cu concentratie ridicata de grasimi fiind totodata usor de digerat pentru porumbei. De asemenea, amestecul Boarding Mix contine un soi special de porumb care preia mai multa apa decat boabele de porumb obisnuite. Dupa ce am testat am ajuns la concluzia ca porumbeii ce au mancat Boarding Mix au baut mai putina apa decat ceilalti porumbei si totodata am avut mai multe clasari la concursuri.

Proteina 14,2% , Fier: 8,0%, Grasimi: 15,3% Carbohidrati: 49,2%, 3690, Continut Omega-3: 1


Premium HE 12,5 Kg

Pret 85 lei

Ultima masa inainte de imbarcarea pentru fond/ maraton
Premium HE contine mai mult de 20% grasimi si peste 4000 kcal / kg de hrana. Prin aceasta Premium HE furnizeaza combustibilul pentru zborurile grele si pentru cele de peste noapte. Premium HE se pune la dispozitie in ultima zi inaine de imbarcare. Premium HE este disponibil numai in saci de 12,5 kg.

matador-Premium-HE-site_3981

Compozitie:
Porumb, Porumb frantuzesc cu bob rosu, Seminte de canepa, Arahide , Sofranel, Seminte de floarea soarelui pestrite, Seminte de In, Rapita, Boabe de soia prajite,Dari African,Mei, Grau, Orz, Fasole mug, Alte seminte.Proteina bruta: 16,5 %; Proteina valorificabila 9,8%; Grasimi brute20,3 %; Carbohidrati 40,9%; Fibra bruta 9,3 %; Kcal 4028; Raport omega 6:1


Premium Jungtauben Reise 20 kg

105 lei

Jungtauben Reise 20kg Este un amestec nou dezvoltat care poate fi administrat porumbeilor tineri de la înțărcare până la sfârșitul zborurilor.
Cu acest nou amestec reacționăm la temperaturile semnificativ crescute, în special în timpul călătoriei cu porumbei tineri. Amestecul conține mai puțin porumb decât de obicei pentru a nu accelera acumularea de căldură din corp. De asemenea, conține semințe, cum ar fi orezul lustruit, care sunt potrivite pentru menținerea umidității în corp mai mult timp. conține proteine ​​ușor digerabile, care asigură menținerea dură a mușchilor fără a pune presiuni suplimentare asupra tractului digestiv. Proporția ridicată de fibre brute asigură curățarea tractului gastro-intestinal, astfel încât nutrienții să poată fi absorbiți mai bine.
Componente analitice:
Proteine ​​crude 12,8%Proteine ​​absorbabile 6,9%Grăsimi brute 7,4%Carbohidrați 59,0%Fibre brute 5,9%3295. K.kalRaportul Omega 3,7: 1

IMG_1499753066906
Matador hrana pentru zborul cu puii 20 kg 90lei

Descarca programele de zbor de aici.