Matador Premium

LIVRARE GRATUITA LA DOMICILIU IN BUCURESTI SI ILFOV. TEL:0732455380

LIVRARE IN TOATA TARA FUNCTIE DE CANTITATE. PENTRU COMENZI DIN ALTE JUDETE DECAT BUCURESTI SI ILFOV VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA TEL : 0732455380

Matador Germania – din 1939 –

matador

Matador Premium Zucht 20 Kg

Pret 85 lei

Pentru produsele Liniei Premium, Matador selectează doar amestecuri excelente si ușor digerabile, pentru a se asigura că porumbeii sunt în cele mai bune condiții posibile. Matador Zucht este un amestec excelent de reproducere care asigură un proces de creștere optim. Porumbeii reproducători rămân agili și în stare optimă de sănătate, chiar și dupa creșterea mai multor runde de pui. In plus, hrana noastră de reproducție premium contine un bob selectat foarte mic și prin urmare, ușurează porumbeii reproducători să-și hrănească puii.

Matador Premium Start 20 Kg

Pret 95 lei.
In functie de greutatea zborului acest amestec este folosit in prima jumatate a saptamanii. In acest mod porumbeii sunt curatati si pregatiti ideal pentru fazele urmatoare. La zborurile usoare se recomada Premium Start in prima jumatate a saptamanii. Ideal pentru zborurile cu puii, pentru zborul cu maturii la viteza si demifond se da simplu sau in combinatie de 50% cu Premium Athletic iar in ultima parte a saptamanii se da Turbo Fettmischung sau Turbo Extrem.

matador-premium-start

Matador Premium Super Start 20 kg-

Pret 115 lei

Recuperare rapida ,concurs in zilele caniculare, zboruri cu vant din fata. FARA MAZARE! Matador Super Start este un amestec cu continut ridicat in fier usor asimilabil pentru porumbei. Continutul echilibrat de carbohidrati si aminoacizi asigura o hranire optima cu nutrienti esentiali in organism. De asemenea amestecul este benefic pentru o recuperare rapida dupa concursuri. Pentru pui acest ameste este foarte benefic dupa intarcare, pentru a acumula energia necesara ocuparii boxelor si pentru dezvoltarea musculaturii si oaselor inainte de a iesi din voliera.

Din motivele enumerate mai sus Premium Super Start este foarte bine folosit pentru zborurile grele cu vant din fata dar si pentru zborurile pe canicula. (FARA MAZARE). Pentru zborul cu femele vaduve se da de luni pana joi apoi se da Turbo Extrem.

SUPER START site_2093
Super Start 20 kg

Compozitie

Porumb frantuzesc cu bob rosu, Porumb, Porumb Marano, Boabe de soia, Mazare galbena, Mazare verde, Mazare de artar, Fasole mug, Mazariche, Linte, Dari African, Grau, Sofranel, Orez nedecortificat, Sorg frantuzesc, Canepa, Mei, Seminte de In, Rapita, Seminte de floarea soarelui cu dungi, Seminte de floarea soarelui negre, Alte seminte

Proteina bruta 14,5 %, Proteina valorificabila 7,6%, Grasimi brute 9,2 %,Carbohidrati 55, 5 %, Fibra bruta 5,9%, Kcal 3366, Raport omega 4:1


Premium Athletic 20 Kg

Pret 99 lei

Hrana de baza pentru concursurile de viteza si demifond.

Acest amestec nou Premium Athletic, conține semințe foarte apreciate de perila și semințe de ciulin. Semințele de perila sunt un antiinflamator natural, în special pentru intestine, și un anti-oxidant natural, intensificator de rezistență naturală și bogat în acizi grași omega 3.

Semințele de ciulin sunt cunoscute pentru proprietățile sale de protecție a ficatului, au grijă de un metabolism optim al grăsimilor și conțin acizii grași omega 6 foarte apreciați.

În primele două zile după concurs, le oferiți porumbeilor dvs. Premium Start, pentru a curăța intestinele de materialele folosite în timpul cursei. În a treia zi 50%-50% Premium Start / Premium Athletic și în următoarele două zile Premium Athletic pentru a construi corpul pentru cursele viitoare. În ultimele două zile le hrănești cu Premium Turbo  Extrem pentru a umple rezervoarele cu energie pură.

premium athletic 2 2017_3485

Premium Marathon 20Kg

Pret 99 lei

22 de seminte perfect alese  pentru fond si marathon.
Premium Marathon este un amestec pentru performante deosebite. Este ideal pentru distante lungi in timpul zilei dar si pentru zborurile de peste noapte. Matador Marathon contine un amestec mai bogat in grasimi si proteine. Prin aceasta porumbeii care sunt nevoiti sa reziste inchisi pe distante lungi datorita transportului, nu vor fi afectati de senzatia de foame.

PREMIUM MARATHON site_2652

Compozitie
Proteina bruta 15,8%; Proteine Valorificabile 7,9%; Grasime bruta 9,3%, Carbohidrati 53,6%; Fibra bruta 6,7%; kcal 3358; Raport omega 4:1

Matador Turbo Extrem 20 Kg

Pret 125 lei

Este un amestec cu un continut ridicat in carbohidrati si grasimi necesar sa se dea in ultima parte a saptamanii inainte de concurs. Amestecul este conceput ca porumbeii sa ramana in forma maxima timp indelungat in timpul zborului . Amestecul este imbunatatit si optimizat avand un continut marit de uleiuri Omega, uleiuri ce intaresc si sistemul imunitar si face penajul matasos. Cu Turbo Extrem porumbeii nu mai au senzatia de sete in timpul concursului astfel ca nu sunt nevoiti sa coboare la apa in timpul concursului. Rezultatul fiind mai multe clasari.

Turbo Extreme

Matador Boarding Mix sac 20 kg

Pret 160 lei

Acest amestec a fost special conceput pentru ultimele mese inainte de imbarcare. Boarding Mix contine seminte speciale de orez ce absorb multa apa. Continutul impidica foarte bine senzatia de sete in timpul zborului. De asemnea porumbeii mananca acest ameste cu mare placere si se poate folosi si ca recompensa in timpul antrenamentelor. Se da in combinatie cu Premium Start, sau Super Start , Athletic , Maraton. In ultima zi inainte de concurs se da Premium Boarding Mix.

Premium Boarding Mix
Premium Boarding Mix

Scopul retetei este ca porumbeii sa primesca inca o protie de energie inainte de concurs. Boarding Mix este special conceput ca vitaminele si mineralele necesare la zbor sa fie usor de asimilat pentru porumbei. Multumita acestei retete porumbeii pot zbura la capacitate maxima mai mult timp. Amestecul contine seminte cu concentratie ridicata de grasimi fiind totodata usor de digerat pentru porumbei. De asemenea, amestecul Boarding Mix contine un soi special de porumb care preia mai multa apa decat boabele de porumb obisnuite. Dupa ce am testat am ajuns la concluzia ca porumbeii ce au mancat Boarding Mix au baut mai putina apa decat ceilalti porumbei si totodata am avut mai multe clasari la concursuri.

Proteina 14,2% , Fier: 8,0%, Grasimi: 15,3% Carbohidrati: 49,2%, 3690, Continut Omega-3: 1

Premium HE 12,5 Kg

Pret 85 lei

Ultima masa inainte de imbarcarea pentru fond/ maraton
Premium HE contine mai mult de 20% grasimi si peste 4000 kcal / kg de hrana. Prin aceasta Premium HE furnizeaza combustibilul pentru zborurile grele si pentru cele de peste noapte. Premium HE se pune la dispozitie in ultima zi inaine de imbarcare. Premium HE este disponibil numai in saci de 12,5 kg.

matador-Premium-HE-site_3981

Compozitie:
Porumb, Porumb frantuzesc cu bob rosu, Seminte de canepa, Arahide , Sofranel, Seminte de floarea soarelui pestrite, Seminte de In, Rapita, Boabe de soia prajite,Dari African,Mei, Grau, Orz, Fasole mug, Alte seminte.Proteina bruta: 16,5 %; Proteina valorificabila 9,8%; Grasimi brute20,3 %; Carbohidrati 40,9%; Fibra bruta 9,3 %; Kcal 4028; Raport omega 6:1

Premium Jungtauben Reise 20 kg

90 lei

Hrana pentru pui 20 Kg – Pentru zborurile cu puii noi recomadam o combinatie de 50 % Premium Start 50% Premium Athletic sau amestecul Jungtauben Reise de luni pana vineri. In ultima zi se hraneste cu Boarding Mix sau cu Premium Turbo Extrem.

IMG_1499753066906
Matador hrana pentru zborul cu puii 20 kg 90lei

Descarca programele de zbor de aici.