ASTRA

Astra Dieta 25 kg 100 lei

Acest amestec este format din semințe ușor digerabile. Se recomanda servirea in perioada de odihna pentru a detoxifica corpurile porumbeilor dupa o hranire puternica. Ciulinul de lapte regenerează ficatul și neutralizează efectele secundare ale multor medicamente.

Astra Baza 25 kg 89 lei

Amestecul standard de cereale cu dari, porumb sticlos si rosu și semințe de in. Poate fi administrat pe tot timpul anului, inclusiv perioada de odihnă. Datorită prețului său foarte competitiv, este perfect si pentru fiecare creștere sezon de crestere.

Astra Crestere si Energie 25 kg 125 lei


Cel mai bun început pentru reproductie si pentru porumbeii tineri intarcati. Amestecul bogat în mazăre fină, sorg și mei – ideal pentru sistemul digestiv.

Astra Race (Concurs ) 25 kg

120 lei

Numărul nostru 1 de mulți ani. Compoziția bine echilibrată îl face un amestec perfect acceptat pe scară largă printre crescătorii de top. Este recomandat in timpul sezonului de curse la sistemul de joc pe cuib.

Astra Vaduvie 25 kg 120 lei

Amestecul cu cantitatea echilibrată de energie, recomandat văduvilor. Îmbogățit cu porumb roșu, șofran și floarea soarelui neagra.

ASTRA Naparlire 25 kg 125 lei

Următorul amestec ideal pentru năpârlire care susține formarea penelor. Penele porumbeilor dvs. vor fi elastice și strălucitoare.

ASTRA

ASTRA hrana buna pentru porumbei cu traditie si reteta conceputa de specialisti.