Pigeon Maps de la TauRIS

Tauris portal

http://pigeonmaps.com:8080/flugmonitoringWeb/index.xhtml

Pigeon Maps este un portal realizat de TauRIS pentru afisarea rezultatelor online. De asemenea se pot pastra evidentele rezultatelor si se pot face diverse rapoarte de date. In plus, se pot vedea rezultatele celorlalti colegi.

Se lucreaza in prezent la conexiunea cu portalul uniunii UCPR, astfel incat rezultatele crescatorilor sa intre direct in clasamentul uniunii.

Acest portal este accesibil tuturor utilizatorilor TauRIS, gratuit, indiferent de modelul de ceas, iar datele se vor putea transmite cu modulul GSM ( cost 280 EURO). Se poate utiliza orice tip de cartela , fie abonament, fie prepaid. Recomandat ar fi a se comanda cartela prin Uniune, la momentul actual aceasta costa 60 lei/an, reprezentand practic un abonament cu costuri reduse fata de obisnuitele cartele reincarcabile.  Pentru mai multe detalii despre aceasta cartela, accesati pagina ucpt.ro

Linkul pentru portal este http://pigeonmaps.com:8080/flugmonitoringWeb/index.xhtml iar numarul de telefon care se introduce in setarile terminalului este : +40731.573.657.

Pretul pentru Pachetul GSM este de 280 EURO, insemnand 30 EURO softul si 250 EURO antena GSM. Pentru cei care au deja antena, acestia beneficiaza de softare in mod gratuit. Pentru cei care vor achizitiona ceasuri noi , softul pentru GSM este deja incarcat in terminal, pretul pentru modul fiind de 250 EURO in acest caz.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati: 0732.455.380

Datele necesare deschiderii contului pe portal sunt:

-Numatul crescatorului. Trebuie completat asemenea exempluilui de mai jos EX : 000.00.13.123

-Nume si Prenume

-Adresa de email-nu este obligatoriu

-Numarul de telefon al cartelei Dumneavoastre inserate in modulul GSM.

-Coordonatele Geografice introduse asemenea celor de mai jos. Folositi Google Maps pentru a cauta mai usor coordonatele DV.

pm3

pm4

-Click pe Show Position on Map – Arata pozitia pe harta. O sa apara o sageata pe care trebuie sa o muti acolo unde consideri ca ar trebui sa fie pozitia ta pe harta. Salveaza apasand Update.

Rezultatele pe harta vor aparea atunci cand antena ta transmite catre numarul de telefon al portalului mentionat mai sus. In fiecare joi, datele vor disparea automat de pe portal. Datele noi se vor popula cu urmatorul concurs.